Waarde & Eigenwaarde

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
US$€ 1.297
Aan de slag

Jouw waarde begint met eigenwaarde. Pas als jij ziet wat jij te bieden hebt en wat jij waard bent, kun je dat omzetten in euro’s.
Alles draait om inzicht, zonder inzicht kun je geen winstgevend bedrijf opbouwen. Welk salaris zou jij graag willen verdienen? Vanuit dat gegeven gaan we je business opbouwen. Zo weet je precies welke omzet je per week/maand moet draaien en hoeveel shoots dat zijn. Inzicht en cijfers zijn misschien niet zo sexy, maar echt, als je dit onder de knie hebt, snap je waarom je die omzetten moet draaien. Dan doe je niet meer zomaar wat, dan heb je een plan. En met dit plan ga je een winstgevend bedrijf tegemoet.

Wil jij elke maand kunnen leven van jouw fotografie ? Ben je er klaar mee om naast je studio ook nog een baan erbij te moeten hebben omdat je het anders financieel gewoon niet gaat redden?

Alles wat je nodig hebt zit al in je.
Alles wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijf zit al in je.
Zelfs wanneer je dat nog niet ziet of gelooft. Wat ik van jou vraag? Moed. Wat je van mij krijgt? Toewijding. Ik neem je daarom aan de hand. Want ik ben vastberaden om samen te werken aan een business die jou recht doet en gelukkig maakt.

Jouw werk is goud waard!

In deze module leer ik je hoe je jouw tarieven bepaald. Hoe je aan je mindset werkt en wat je kunt doen om een winstgevend bedrijf op te zetten. Door doelen te bepalen, heb je het heft in eigen hand en ga je niet maandelijks ‘hopen’ op klanten.